קפה זה דבר טעים, ללא ספק.
אבל בואו נהיה אמיתיים, לעתים קרובות זה הופך להיות משהו שאנחנו תלויים בו כדי להיות ערניים ביום יום, כמו "בידור קולינרי" לבלוטות הטעם שלנו. וכשכמות צריכת הקפה גדלה, הגיע הזמן לחשוב גם על איכות הקפה.
כשאנחנו שותים יותר ויותר ממנו, מה שאנחנו מכניסים לקפה שלנו יכול להתחיל לחולל שינוי.
יתרונות הקפה השחור
שתיית קפה שחור (במידה הנכונה) היא בריאה יותר מאשר שתיית קפה עם שמנת או סוכר. ברצינות, בקפה שחור אין כמעט קלוריות ואין בו פחמימות. זהו משקה אנרגיה ידידותי ביותר לדיאטה שיכול לעזור לשמור על המשקל ועל רמות אנרגייה גבוהות.
איך באמת שותים קפה שחור
אולי אתם חושבים בשלב זה, "שהטעם בסדר, זה טוב בשבילי", אך המציאות היא שיש אנשים שאוהבים קפה שחור באופן טבעי, ויש כאלה שלא.
לכולנו יש את אותם חברים שהם "שותי קפה שחור" טבעיים, אם כי לפעמים הם גם פשוט "מכורים" לקפה שחור.
ראשית, עליכם למצוא מתכון טוב לקפה שחור. בין אם אתם הולכים להשתמש בקנקני חליטה, בפרנץ' פרס, במכונת קפה או בשיטה אחרת, עליכם להסדיר את הנושא הזה בראש ובראשונה בכדי שתוכלו לקבל את הקפה השחור הכי טעים.
טיפים קצרים שישפרו את הקפה השחור שלכם
ניקיון
האם מכונת הקפה שלכם נקייה?
הקפה אמנם לא משאיר בלגן רב, אך עדיין עליכם לנקות את השאריות מדי פעם.
מדוע צריך לנקות מכונות קפה? זה פשוט: שאריות הקפה שלכם נכנסות לשם ויכולות להצטבר עם הזמן, לכן כדאי תמיד שמכונת הקפה שלכם תהיה נקייה.
הוסיפו מעט מלח
מלח? מה? כן, שמעתם נכון. בדיוק כמו אותה כפית מלח הדרושה להכנת עוגת יום ההולדת המושלמת, מעט מלח יכול להוציא את המרירות ולהפוך את כוס הקפה השחורה שלכם לנעימה הרבה יותר בפה.
היפטרו מהסוכר
מדדו כמה סוכר אתם בדרך כלל מוסיפים לקפה והפחיתו אותו ב -20%. המתינו כמה ימים, אולי שבוע ואז צמצמו את הכמות שוב. תגמלו את עצמכם מהצורך להוסיף סוכר בקפה שלך!
מעוניינים בקפה שחור איכותי? הנכם מוזמנים לרכוש פולי קפה מאתנו באתר!