חובבי הקפה בפרנץ' פרס אוהבים את זה מכיוון ששיטת בישול זו שומרת על כל אותם טעמים עשירים וניחוחות מגרים.

כדי לעזור לך לשפר את כישוריכם, אספנו כמה טיפים מועילים לפרנץ' פרס מאוהבי קפה אחרים.

1. השתמשו בקפה איכותי

למרות ששיטת הפרנץ' פרס מסייעת בשימור טעם הקפה שלך, מותגים מסחריים כבר מוציאים הרבה מטעם הקפה במהלך הייצור והעיבוד. קפה איכותי מיוצר במנות קטנות יותר בדרך כלל ולא יושב על מדף במשך חודשים במכולת.

2. טחנו את הקפה שלכם

שמרו תמיד על קפה טרי. פולי קפה טריים שומרים על טעמם לזמן ארוך יותר. הסיבה לכך היא שברגע שטוחנים פולי קפה, שמני הקפה מתחילים להתאדות, מה שגורם לקפה לאבד מטעמו. כשאתם שומר את הפולים שלמים עד שאתם זקוקים להם, אתם שומרים על השמנים האלה.

3. חממו את הפרנץ' פרס שלכם

מקור החום היחיד של הפרנץ' פרס הוא המים החמים שאתם שופכם לתוכו. על ידי חימום מראש של הפרנץ' פרס, יותר חום נכנס ישירות למשקה.

4. חממו את הכוס שלכם מראש

כמו עם הפרנץ' פרס, גם הכוס שאליה אתם שופכים את הקפה, לפני ששופכים את הקפה, העבירו את הכוס במים חמים כדי לחמם אותה. ואז נגבו את המים, ותמזגו את הקפה ותהנו מהמשקה.

5. השתמש במסננים

שימוש במסננים יסייע גם בהפחתת הגרגירים של הקפה. ככל שמשתמשים במסננים רבים יותר, כך פחות גרגירי קפה מגיעים למשקה שלכם.