איך לשמור על טריותם וטעמם של פולי קפה טריים בדרך הטובה ביותר?
הדרך הטובה ביותר לאחסן פולי קפה ולשמור עליהם טריים תלויה בכמה זמן אתם מתכננים לסיים אותם. קפה הוא היגרוסקופי, כלומר הוא סופג לחות, ריחות וטעמים מהאוויר שמסביב. ועל מנת לשמור על טעם הטרי, חשוב להרחיק את פולי הקפה מחום, אור, אוויר ורטיבות.
עדיף לא להקפיא או לקרר פולי קפה שיהיה בהם שימוש בזמן הקרוב כי זה יכול לחשוף אותם לרטיבות וריחות ממזונות אחרים.
במקום זאת, תאחסנו את פולי הקפה בכלי אטום היטב ושמור אותם במקום חשוך וקריר, הרחק מתנורים וממקורות חום אחרים. אבל לאחסון ארוך טווח, המקפיא שומר על פולי קפה טוב יותר. הם יכולים להישאר במקום כחודש לפני שאיכות הפולים וטריותם תדרדר. וכשרוצים להשתמש בפולים, הפשירו את השקית והעבירו את הפולים למיכל אטום – ואל תקפיאו אותם מחדש.
פולי קפה יכולים להשמר למשך חודשים על המדף אחרי הקלייה – אך זה לא אומר שהם טריים.
לכן הקפידו אחר ההנחיות וכך תוכלו להינות מפולי קפה טריים שיפיקו את כוס הקפה הטובה ביותר עבורכם.