רכישת פולי קפה טחונים – האם זה כדאי?

לעתים קרובות אנשים מוציאים אלפי שקלים על מכונת קפה חדשה לגמרי, אך שוכחים להשקיע במטחנה.
מה שאנשים רבים לא מבינים שהוא מטחנה טובה חשובה לא פחות, אם לא יותר חשובה ממכונת קפה טובה.
מטחנה טובה תתן לכם טחינה אחידה, שמאפשרת מיצוי יפה מפולי הקפה בכל פעם שתכינו לעצמכם כוס קפה.

מיצוי פולי קפה טחונים

קפה טחון ממצא את השמנים הנמצאים בפולי הקפה הרבה יותר מהר מפולי קפה שלמים בשל שטח הפנים הגדול.
לכן כשאתם קונים שקית של קפה טחון, הטעמים והשמנים יימשכו רק עד כמה שבועות, ואילו שקית פולי קפה איכותיים שלמים ניתנת לאחסון של עד 6 חודשים שבזמן זה ייאבדו עד 30% מהשמנים שלהם.
טחינת הקפה לפי צורך תבטיח שהטעמים יחזיקו מעמד זמן רב ככל האפשר.

השקעה במטחנה משלכם תעניק לכם גם את האפשרות לכוון את הטחינה כך שתתאים בצורה מושלמת למכונת האספרסו שלכם.

כדאי להשקיע במטחנת פולי קפה.

לסיכום: אם מכונת הקפה שלכם אינה טוחנת פולי קפה שלמים ואין לה מטחנה מובנת, אנו ממליצים לא לקנות קפה טחון אלא לקנות מטחנה על מנת לשמר על טעם הקפה ומיצוי פולי הקפה.
כאשר הקפה טחון הוא מתחיל לאבד מהשמנים הנמצאים בו שאלו הן השמנים המקנים את הארומה, הקרמה והטעם העשיר של פולי הקפה – לכן עדיף לטחון פולי קפה שלמים ולהשקיע במטחנה.