פרנץ פרס

חובבי הקפה בפרנץ’ פרס אוהבים את זה מכיוון ששיטת בישול זו שומרת על כל אותם טעמים עשירים וניחוחות מגרים.

כדי לעזור לך לשפר את כישוריכם, אספנו כמה טיפים מועילים לשיטה זו מאוהבי קפה אחרים.

90% מהאנשים משתמשים בשיטה זו בדרך לא נכונה. זה נתון יחסית מטורף, בהתחשב באחת משיטות בישול הקפה הפופולריות בעולם. הכנת קפה נהדר באמצעות פרנץ’ פרס זה למעשה דבר די פשוט אם אתם פועלים לפי כמה כללים.

כשנסיים להראות לכם איך להשתמש בשיטה זו בצורה הנכונה, אתם תכינו קפה טעים יותר שהוא הרבה יותר טוב ממה שאתם מכינים עכשיו.

איך מכינים קפה פרנץ פרס

1. למרות שהשיטה מסייעת בשימור טעם הקפה שלך, מותגים מסחריים כבר מוציאים הרבה מטעם הקפה במהלך הייצור והעיבוד. קפה איכותי מיוצר במנות קטנות יותר בדרך כלל ולא יושב על מדף במשך חודשים במכולת.

2. טחנו את הקפה שלכם

שמרו תמיד על קפה טרי. פולי קפה טריים שומרים על טעמם לזמן ארוך יותר. הסיבה לכך היא שברגע שטוחנים פולי קפה, שמני הקפה מתחילים להתאדות, מה שגורם לקפה לאבד מטעמו. כשאתם שומר את הפולים שלמים עד שאתם זקוקים להם, אתם שומרים על השמנים האלה.

3. חממו את הפרנץ’ פרס שלכם

מקור החום היחידי שלו הוא המים החמים שאתם שופכם לתוכו. על ידי חימום מראש, יותר חום נכנס ישירות למשקה.

4. חממו את הכוס שלכם מראש

גם הכוס שאליה אתם שופכים את הקפה, לפני ששופכים את הקפה, העבירו את הכוס במים חמים כדי לחמם אותה. ואז נגבו את המים, ותמזגו את הקפה ותהנו מהמשקה.

5. השתמש במסננים

שימוש במסננים יסייע גם בהפחתת הגרגירים של הקפה. ככל שמשתמשים במסננים רבים יותר, כך פחות גרגירי קפה מגיעים למשקה שלכם.